RSS

RENOVACIÓ DEL CONSELL ESCOLAR – Candidatures

16 oct.

Benvolguts pares i mares d’alumnes:

Aquest trimestre hem de celebrar eleccions per renovar parcialment el Consell Escolar. Dels tres representants que els pares i mares teniu en aquest òrgan , un ho és per designació de l’APIMA, un altre ho és per pel període 2014-16, i el tercer, que és el que renovarem, pel període 2014-18.

El Consell Escolar és l’òrgan de participació dels diferents membres de la comunitat escolar: equip directiu, professorat, alumnat, pares i mares d’alumnes, personal d’administració i serveis, administració local, i organitzacions empresarials.

El Consell Escolar és l’encarregat d’avaluar la Programació General Anual, conèixer les candidatures a la direcció i els projectes presentats, participar en la selecció del director, informar sobre l’admissió d’alumnat, conèixer la resolució de conflictes disciplinaris, proposar mesures i iniciatives que afavoreixin la convivència del centre, promoure la conservació i renovació de les instal·lacions, analitzar i valorar el funcionament general del centre, l’evolució del rendiment escolar i els resultats de les avaluacions internes i externes, elaborar propostes i informes per iniciativa pròpia o a petició de l’Administració competent, sobre el funcionament del Centre i la millora de la qualitat de la gestió. El Consell Escolar es reuneix al manco un pic cada trimestre, i sempre a principi i final de curs.

Dilluns 1 de desembre de les 14:00h a les 20:00h, els pares i mares haureu de venir a votar per triar el vostre representant. Està previst fer-vos arribar la documentació necessària per poder votar per correu.

L’opinió i el punt de vista dels pares i mares és molt important i per això volem animar-vos a presentar la vostra candidatura. Darrere d’aquest full vos adjuntam un imprès que podeu retornar-nos emplenat i signat, si hi estau interessats. Ja podeu de presentar l’imprès a la Secretaria de l’Institut, personalment o per mitjà dels vostres fills, fins el 4 de novembre abans de les 12h.

El calendari de tot el procés està penjat a la nostra web.

Cordialment,

PER LA JUNTA ELECTORAL

CARTA completa als PARES

Formulari Candidatura C.Escol

Anuncis
 
Deixa un comentari

Posted by a 16 Octubre 2014 in General

 

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: